Loading...
OM OSS 2018-03-09T09:58:01+00:00

STORYN OM ENACO

Ända sedan ENACO etablerades för snart 40 år sedan har engagemang, nyfikenhet, lagspel och den kontinuerliga jakten efter kunskap varit viktiga drivkrafter för oss.

Genom personligt engagemang och djupgående kunskap kring säker och kostnadseffektiv design har ENACO fått förtroendet av många kunder i vitt skilda branscher att både bygga och serva datacenter och verksamhetskritisk IT-infrastruktur.

ENACO kan genom sitt tjänsteerbjudande ta fullt ansvar, från strategi och design till installation, service, underhåll och drift av kundernas datacenter och verksamhetskritiska IT-infrastruktur.

ENACOs spetskompetens inkluderar bland annat kyla, kraft, nätverk, säkerhet samt kostnadseffektiv och erfaren projektledning.

Ledningsgruppen

Thomas Lundin

VD/CEO

Andreas Hultgren

COO/CFO

Christer Tronje

Head of Construction Management

Magnus Eklund

Head of Service Management

Daniel Wladis

Head of Sales and Marketing

Varför anlita ENACO? 

ENACO erbjuder gröna, säkra och kostnadseffektiva datacenter och tekniska installationer.

Vår 40-åriga erfarenhet av att designa, bygga och serva komplexa datacenter åt några av landets största företag och myndigheter gör ENACO till en kompetent och trygg partner som levererar kund- och affärsnytta i ditt datacenter – på riktigt.

ENACO finns här för dig
ENACO har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö, men vi jobbar redan idag helt rikstäckande. Att förstå våra kunders behov och att finnas nära våra kunder, när de väl behöver det, är viktigt för att våra erfarna tekniker, projektledare och spjutspetsar i designteamet.

Vill du komma i kontakt med något av våra kontor?

PARTNERS

ENACO är oberoende i de val av noga utvalda leverantörer.
Vi är stolta över att kunna erbjuda kunderna den bästa lösningen vid varje unikt tillfälle. 

Kontakta Enaco

Phone: +46 8 514 846 00